Miracolul MULTUMESC!

Miracolul MULTUMESC!

Atelier de constientizare a energiei vindecatoare si de transformare a cuvantului MULTUMESC!

De cateva saptamani ceva din sufletul meu ma impinge puternic sa organizez o serie de intalniri care te vor ajuta sa descoperi si sa aplici cele mai simple instrumente posibile pentru a-ti implini cele mai mari vise usor, cu bucurie, in joaca.

Pentru mine sunt sapte ani deja de cand caut sa inteleg care sunt legile dupa care functioneaza viata. Eu aveam nevoie sa gasesc raspunsuri la intrebarile:

 • Care este scopul vietii mele?
 • Care sunt puterile mele?
 • Cat din ceea ce se intampla depinde de mine si cat nu?….

Si pentru a gasi raspunsuri am parcurs multe carti, cursuri, experiente. Multe dintre ele ofereau foarte multe informatii si practici de mare folos. Insa, tocmai din cauza ca erau multe si primite intr-un timp scurt, reușeam să preiau în comportamentul meu foarte puține. Pentru a intelege cu adevarat a trebuit sa reiau continutul lor de cateva ori. Astfel mi-am dat seama de:

 • importanta transformarilor mici 
 • importanta repetarii unui anumit comportament intr-o perioada de timp pentru a deveni un obicei benefic
 • faptul ca cele mai puternice instrumente de manifestare sunt extrem de simplu de aplicat si ca sunt la indemana fiecarei persoane, indiferent de statut social, de disponibilitatea sau nu a banilor de investit in cursuri, de timpul liber

Aceasta serie de ateliere iti propune sa intelegi puterea acestor instrumente, sa o exersezi in cadrul intalnirilor, urmand ca apoi sa o aplici in viata de zi cu zi.

Mai este un detaliu pe care doresc sa-l impartasesc cu tine. Nevoia de cunoastere care a inceput in urma cu sapte ani nu a venit intamplator, ci a fost consecinta unei perioade extrem de dificile din viata mea. In acele momente, cea de care m-am agatat pentru a ramane aici in aceasta existenta a fost Maica Domnului. Si nu mi-a dat drumul o clipa, ci cu o blandete infinita m-a purtat prin viata, cunoastere si devenire. De aceea aceasta serie de ateliere ii este dedicata Ei. 

Primul instrument pe care-l vom studia impreuna, intelege, simti si practica se refera la Miracolul MULTUMESC!

Beneficiile folosirii conștiente a cuvântului MULTUMESC!

Sunt convinsă că MULTUMESC! este unul dintre cuvintele cel mai des folosite de către fiecare dintre noi. Și atunci apare întrebarea “Ce aș putea învăța mai mult despre acest cuvânt?”

Ce se întâmplă în realitate este că, tocmai fiindcă obișnuim să-l folosim des, nu mai suntem conștienți de magia lui. Și astfel nu ne mai bucurăm de ea. Când alegem să-l exprimăm conștient, el devine:

 • un dar care se întoarce către noi multiplicat
 • o binecuvântare la adresa persoanei careia îl oferim
 • cel mai benefic medicament sau aliment pentru corpul nostru 
 • un vindecător pentru orice relație din viața noastră
 • o bagheta magică care transformă orice vis în realitate, atunci când avem curajul să spunem Multumesc! la lansarea cererii noastre către univers

Ce vei primi în cadrul acestui atelier?

Folosind tehnici de coaching, meditatie, respiratie si constientizare:
 • Vei simti vibratia cuvantului “MULTUMESC!”
 • Vei constientiza transformarile benefice care au loc in corp ca urmare a afirmarii cuvantului “MULTUMESC!”
 • Vei invata sa faci magie si sa aduci pace, armonie, bucurie in toate relatiile tale: in familie, cu prietenii, la serviciu, in relatia cu banii, in orice interactiune
 • Vei invata cum sa-ti implinesti orice vis folosind doar cuvantul “MULTUMESC!”

Atelierul Miracolul MULTUMESC! se desfasoara in data de 28 iulie 2022 incepand cu ora 19.00, online, pe ZOOM.

Povestea relatiei mele cu cuvantul MULTUMESC! incepe cu faptul ca eu obisnuiam sa cred ca am un dialog cu Dumnezeu. Ce intelegeam eu prin dialog era sa-i cer diverse chestiuni. Am scris jurnale intregi de cereri din toate categoriile, intr-una, aproape in fiecare zi. Si cand nu scriam, ii ceream in gand sau prin viu grai. Ceea ce credeam eu a fi un dialog era, de fapt, o lunga lista de cereri.

Cateodata observam ca ele mi se indeplinesc. Si atunci multumeam si treceam mai departe la a cere si mai mult….

 

Pana intr-o zi cand nu am mai putut cere. Ca in toate celelalte zile de pana atunci, am inceput sa cer, dar cuvintele nu au mai iesit. Am simtit ca mint. Cumva, fara sa-mi explic de ce si cum, orice cerere adresata Lui parea o minciuna. 

Si atunci, pentru cateva clipe, am simtit in corp pietrele de moara pe care eu le-am pus in toate cererile mele de pana atunci.

Am inteles ca m-am comportat ca un copil rasfatat care, indiferent de cat ajutor primise deja, era in continuare nemultumit. Vesnic era ceva care nu parea perfect, mereu mai aveam nevoie de ceva. Si pentru prima data L-am intrebat pe Dumnezeu cum de m-a putut asculta plangandu-ma atat, cum mai avea urechi pentru mine, cum ma mai putea iubi neconditionat, cum putea sa-mi arate de fiecare data blandete si acceptare si sustinere. 

 

A fost momentul din viata mea cand am inteles cel mai profund ce inseamna cuvantul MULTUMESC!. Atunci am avut puterea sa vad bogatia si frumusetea si armonia si magia din viata mea cu adevarat, coplesita fiind de pacea adusa de cuvantul MULTUMESC!. 

Si am mai inteles cu toata fiinta mea ce inseamna sa spui MULTUMESC! exact in momentul in care faci orice cerere, convinsa fiind ca toate se vor primi, toate se vor organiza perfect in cel mai inalt mod pentru fiinta mea. De fapt, ce fac de atunci este sa nu mai cer nimic asa cum o faceam. 

 

Ceea ce fac acum este doar sa spun MULTUMESC! in loc de „da-mi!”:

 

MULTUMESC pentru pacea intregii lumi!

MULTUMESC pentru sanatatea mea, a familiei mele, a clientilor, a beneficiarilor, a partenerilor mei!

MULTUMESC pentru magia pe care o observ si de care ma bucur!

MULTUMESC pentru binecuvantarile pe care le primeste intreaga umanitate!

MULTUMESC pentru ca toate visele mele se implinesc!

 

Ce s-a intamplat cu mine de cand folosesc constient cuvantul MULTUMESC!  este ca efectiv am deblocat calea pentru miracole:

 • Pacea este cea care domina sufletul meu indiferent de experientele prin care trec, 
 • Sunt blanda cu mine si cu ceea ce astept de la mine
 • Stiu cu toata fiinta mea ca primesc tot ceea ce cer
 • Stiu ca orice eveniment din viata mea ma apropie de implinirea visului, astfel incat primesc cu curiozitate si bucurie fiecare persoana si fiecare intamplare

Si imi doresc ca toate acestea si mult mai multe sa fie si ale tale.

Participarea la atelier se face in baza unei donatii care poate avea orice valoare, de la 0 la 1.000.000 RON. Si nu este o gluma cifra de 1.000.000 RON, eu chiar cred in miracole.

Vreau sa impartasesc cu tine ca din sumele stranse:

 • 10% vor fi redirectionate catre o familie a carei casa a ars si care nu are sustinere pentru reconstruirea ei
 • 10% vor fi redirectionate catre grupul Back in business de sustinere a femeilor care se reintorc la munca din concediile de crestere copii coordonat de Irina Filip

Contul in care se poate face aceasta donatie este: RO17BTRLRONCRT0479462203

Titular: Asociatia Traieste cu Bucurie

Buna, Eu sunt Maria!

Si cred că fericirea, pacea, armonia din viața mea depind doar de mine. Indiferent de ce se întâmplă în exteriorul meu, le pot avea pe toate acestea oricând îmi doresc să le trăiesc.

Sunt o femeie încrezătoare în intuiția, creativitatea și puterea de a-și materializa visele. Astfel mi-am luat viața profesională în mâini în urma cu 4 ani pentru a construi Fă Bine!, o platformă care generează impact social multiplicat și care a susținut până acum peste 100.000 de persoane. 

Și fiindcă am înteles că am un dar în a asculta și susține oamenii, am ales să devin coach și consilier de dezvoltare personală.

Mai sunt o femeie conștientă de darurile ei și pe care imi propun să le manifest in toate aspectele vieții mele. Sunt blândețe, bucurie, încredere, acceptare, frumusețe, recunoștință pentru tot ce sunt și pentru tot ce trăiesc

Dar nu am fost mereu astfel… nici pe departe.

Aveam 33 de ani când mi-am dat seama că nu-mi trăiam propria viață. Că viața mea era mult prea ocupată cu munca, sacrificând tot ce-mi doream mai mult să am. Că ofeream enorm tuturor în diverse proiecte profesionale, mai puțin celor dragi. Că eram incapabilă să primesc. Că nu puteam cere fiindcă nu consideram că merit.

Și nu am aflat cu blândețe toate cele de mai sus. 

Astfel am început în urmă cu mai bine de 6 ani să caut să înțeleg de ce trăiesc, care este scopul experienței mele aici și acum, care este rostul oamenilor pe care îi întâlnesc, de ce mă confrunt cu anumite situații și multe altele asemenea.  

Și am învățat că nu trecutul mă definește ci ceea am ales să fiu astăzi. Pentru a continua să trăiesc, eu am fost obligată întâi să învăț cine sunt eu, să trăiesc în adevăr, cu blândețe, în iubire, in armonie cu mine și cu tot ceea ce există. 

Am căutat în cărți, în meditații și în rugăciune, am căutat în grupuri de oameni, am investit mii de eur în programe și traininguri susținute de maeștri și traineri români și străini. Totul pentru pentru a-mi regăsi forța interioară, a mă redescoperi și a reîntâlni bucuria de a trai. 

Și am învățat că toate răspunsurile se află în interiorul meu, că în ființa mea este toată puterea de care aveam nevoie, că noi ca ființe umane avem puteri infinite. 

Am mai învățat că adevăratele teste ale vieții le ducem singuri. Si că cea mai grea încercare este cea cu noi înșine.

Am învățat ca viața se trăiește secundă cu secundă și se trăiește doar ACUM.

Am învățat că este important să ai un spațiu în care să fii acceptat, înteles, ascultat, în care să experimentezi în siguranța toate transformările care se manifestă.

Procesul învățării acestor lecții a constituit drumul către mine, către iubirea de mine și de ceilalți

Conștiința despre cine sunt și ce îmi doresc să fiu, împreună cu iubirea de sine sunt acum aliatele mele în fața fiecărei provocări a vieții și au devenit sursă de îmbogățire a oricărei experiențe din viața mea, surse ale înțelepciunii și ale cunoașterii. 

M-am pregătit pentru întâlnirea cu tine aducând toată experiența mea de transformare. Pe lângă ritualurile proprii de rugăciune și meditație am adăugat inițierea în Reiki Usui (gradele 1,2 și 3) și în sistemul șamanic Ama Deus. Am absolvit cursurile scolii de coaching CoachConnect acreditata de ICF, am urmat Nivelul 1 al tehnicii de coaching Points of YOU și am o diploma de consilier de dezvoltare personală

Sunt aici pentru tine. Toate cele de mai sus mă vor ajuta să te susțin în cel mai benefic mod pe calea regăsirii tale.

Iar acum iti MULTUMESC tie, om frumos si bun, pentru ca esti!
Tu aduci magie in viata mea doar pentru ca esti.