Pentru femeile și bărbații care își doresc să conștientizeze și să simtă unitatea ființei lor

Cine este FIINȚA din CORPUL tău?

O experiență profundă de reconectare la ființa ta.  Un dialog între minte și inimă și o călătorie a simțurilor care te vor ajuta să redescoperi cine ești, ce îți dorești, ce îți aduce fericire.

Permite frumuseții și puterii ființei tale să-ți fie revelate și dă viață viselor tale în 8 ore petrecute împreună în data de 1 aprilie 2023.

Atelierul are loc in data de 28 mai 2023 in intervalul 09.00 - 17.00 la Brașov.

Pentru a asigura o experiență magică pentru fiecare participant, numărul locurilor disponibile este limitat la 10

Ai simțit vreodată că:

Indiferent cât de mult muncești
Indiferent cât de mult înveți
Indiferent cât de mult te străduiești să faci lucrurile bine în relațiile tale

...un gol rămâne mereu în viața ta

Imaginează-ti cum ar fi să nu simți acel gol în nicio împrejurare din viața ta.

Să te simți o ființă completă, perfectă, în deplină armonie cu tine, cu oricare altă persoană din viața ta, cu orice eveniment, cu tot ce există.
Răsfățată de tot ce întâlnești, de tot ce vezi, de tot ce auzi, de tot ce simți.
Fără teamă. Fără îndoială.

Doar armonie și bucurie deplină pentru ceea ce ești, pentru că ești.

Cine ești tu în viața ta?

Dar pentru TINE, cine ești?

Vino să redescoperi frumusețea ființei tale pentru o viață plină de viață! 

Corpul tău are răspunsurile la toate întrebările tale

Cauți cu disperare sensuri, răspunsuri despre cine ești, despre ce ar fi mai potrivit să faci, despre cum ar trebui să arate partenerul sau partenera ideală, despre ce îți aduce fericire și pace, despre ce ar trebui să fie anul care urmează, despre job-ul ideal și muuulte altele.

Și alegi să crezi ca toate aceste raspunsuri se regăsesc in afara ta. Alegi să crezi ca tu nu știi și nu ai cum ști, nu vezi, nu întelegi. Alegi să crezi că ceilalți au puterea de a vedea în ființa ta mai bine decât tine. 

Si totuși, ființa ta ce-și dorește?

Ea urlă să-ți răspundă din străfundurile ei, cu putere, în fiecare zi

Singurul mod în care îi vei auzi răspunsul este să te întorci la tine.

Să te oprești din a te mai caută în ceilalți.

 te întorci la corpul tău, la sufletul tău le vezi,  le observi,  le asculțiÎți vorbesc.

Renunță la a mai ascultă zgomotul lumii. Oprește-te din a fugi de tine.

Revino acasă în propriul corp, în propriul suflet, în propria viață

Aici este toată CunoaștereaÎnțelepciunea, Iubirea și Pacea pe care le-ai căutat atât de mult.

Reîntoarce-te la tine! Recunoaște-te!

Ce presupune experiența
Cine este FIINȚA din CORPUL tău?

Cum vom lucra

Vom lucra folosind o combinație de exerciții de introspecție prin coaching și meditație.

Pe oricare dintre acestea le vei putea repeta cu ușurință și în solitudine, fără prezența unei alte persoane care să te ghideze. 

Această experiență este despre reconectarea la frumusețea ființei tale. 

Cunoașterea de sine și iubirea vindecă. 

Ne vindecă pe noi și, prin pacea noastră, îi vindecă și pe ceilalți. 

Ne vindecă trecutul, prezentul și viitorul. 

Ne vindecă relațiile de orice fel. 

Conștiința de sine deschide o poartă către un univers de o frumusețe inimaginabilă. Iar acest univers este chiar aici lângă tine. 

Acceptă-l! Îmbrățișează-l! Iubește-l!

Ce vei primi în acest program

Unde are loc atelierul și când

Experiența “Cine este FIINȚA din CORPUL meu?” are loc in data de 28 mai 2023.

Începe la ora 09.00 și se termină la ora 17.00, cu o pauză de prânz de o oră în intervalul 13.00 – 14.00.

Avem ceai, cafea, fructe, gustari pentru pauzele dintre sesiuni, cu exceptia mesei de pranz care va fi luata separat.

Evenimentul loc are loc in Brașov.

De ce este important să îți cunoști și să fii fericit cu propria ființă?

Atelierul are loc  în data de 28 mai 2023. Ulterior înscrierii vei primi un email cu mai multe detalii logistice astfel încât experiența ta să fie una deplin armonioasă.

– Investiția ta pentru această experiență este de 360 lei –

Bună, Eu sunt Maria

Și cred că fericirea, pacea, armonia din viața mea depind doar de mine. Indiferent de ce se întâmplă în exteriorul meu, le pot avea pe toate acestea oricând îmi doresc să le trăiesc.

Sunt mama lui Teodor-Alexandru, un băiețel de 7 ani și jumătate care aduce toata bucuria Universului în viața mea.

Mai sunt o femeie încrezătoare în intuiția, creativitatea și puterea de a-și materializa visele. Astfel mi-am luat viața profesională în mâini în urma cu 5 ani pentru a construi Fă Bine!, o platformă care generează impact social multiplicat și care a susținut până acum peste 100.000 de persoane. 

Și fiindcă am înteles că am un dar în a asculta și susține oamenii, am ales să devin coach și consilier de dezvoltare personală.

Înainte de asta am lucrat 13 ani într-o instituție financiară, oferind consultanță companiilor si persoanelor fizice în legatură cu soluțiile de acoperire a riscurilor financiare și de investire.

Mai sunt o femeie conștientă de darurile ei și pe care imi propun să le manifest in toate aspectele vieții mele. Sunt blândețe, bucurie, încredere, acceptare, frumusețe, recunoștință pentru tot ce sunt și pentru tot ce trăiesc

Dar nu am fost mereu astfel… nici pe departe.

Aveam 33 de ani când mi-am dat seama că nu-mi trăiam propria viață. Că viața mea era mult prea ocupată cu munca, sacrificând tot ce-mi doream mai mult să am. Că ofeream enorm tuturor în diverse proiecte profesionale, mai puțin celor dragi. Că eram incapabilă să primesc. Că nu puteam cere fiindcă nu consideram că merit.

Și nu am aflat cu blândețe toate cele de mai sus. La 33 de ani viața s-a răsculat împotriva mea. Momentul în care am rămas însărcinată, s-a suprapus cu o serie de evenimente în urma cărora am pierdut tot ceea ce am construit în ultimii 10 ani. A urmat o perioadă în care oameni la care nu m-aș fi așteptat mi-au întors spatele și o depresie si burnout care m-au făcut incapabilă să am grijă de copilul meu. 

Am căzut atunci de atât de sus… 

Ce mi-a facut cel mai rău? Lipsa totală de iubire de mine însămi și neacceptarea faptului ca oamenii ne pot dezamăgi și că pot avea un comportament contrar așteptărilor noastre.  

Așa am început în urmă cu mai bine de 8 ani să caut să înțeleg de ce trăiesc, care este scopul experienței mele aici și acum, care este rostul oamenilor pe care îi întâlnesc, de ce mă confrunt cu anumite situații și multe altele asemenea.  

Și am învățat că nu trecutul mă definește ci ceea am ales să fiu astăzi. Pentru a continua să trăiesc, eu am fost obligată întâi să învăț cine sunt eu, să trăiesc în adevăr, cu blândețe, în iubire, in armonie cu mine și cu tot ceea ce există. 

Am căutat în cărți, în meditații și în rugăciune, am căutat în grupuri de oameni, am investit mii de eur în programe și traininguri susținute de maeștri și traineri români și străini. Totul pentru pentru a-mi regăsi forța interioară, a mă redescoperi și a ieși din prăpastia adâncă și întunecată în care mă aflam. 

Și am învățat că toate răspunsurile se află în interiorul meu, totul pornește cu iubirea de sine. 

Primul lucru pe care l-am înțeles în această călătorie către adevăr a fost că eu nu mă iubeam deloc. Și am început să caut să înțeleg ce înseamnă iubirea asta de mine și cum mi-o pot oferi.

Apoi am înteles că oricât de mult ne-ar iubi cei de lângă noi și ar dori să ne ia suferința, nu o pot face. Nimeni nu se poate bucura în locul tău, nimeni nu poate simți fericire în locul tău, nimeni nu te poate iubi în locul tău. 

Am mai învățat că adevăratele teste ale vieții le ducem singuri. Si că cea mai grea încercare este cea cu noi înșine.

Am învățat ca viața se trăiește secundă cu secundă și se trăiește doar ACUM.

Am învățat că este important să ai un spațiu în care să fii acceptat, înteles, ascultat și acesta este motivul pentru care îmi doresc să împărtășesc din experiența mea și să fiu stâlp și brațe calde celor care au nevoie de susținere.

Procesul învățării acestor lecții a constituit drumul către mine, către iubirea de mine și de ceilalți

De aceea sunt astăzi recunoscătoare tuturor celor care mi-au întors spatele în cele mai grele momente ale vieții mele. Fiindcă pentru a continua să trăiesc, eu am fost obligată întâi să învăț cine sunt eu, să trăiesc în adevăr, cu blândețe, în iubire, in armonie cu mine și cu tot ceea ce există. 

Conștiința despre cine sunt și ce îmi doresc să fiu, împreună cu iubirea de sine sunt acum aliatele mele în fața fiecărei provocări a vieții și au devenit sursă de îmbogățire a oricărei experiențe din viața mea, surse ale înțelepciunii și ale cunoașterii. 

M-am pregătit pentru întâlnirea cu tine aducând toată experiența mea de transformare. Pe lângă ritualurile proprii de rugăciune și meditație am adăugat inițierea în Reiki Usui (gradele 1,2 și 3) și în sistemul șamanic Ama Deus. Am absolvit cursurile scolii de coaching CoachConnect acreditata de ICF, am urmat Nivelul 1 al tehnicii de coaching Points of YOU și am o diploma de consilier de dezvoltare personală. 

Sunt aici pentru tine. Toate cele de mai sus mă vor ajuta să te susțin în cel mai benefic mod pe calea regăsirii tale.

Ce se întâmplă după ce comanzi?

Vei primi un email conținând detaliile logistice complete ale atelierului și factura.

Ne întâlnim în data de 28 mai 2023 la ora 08.45 in Brașov. La ora 09.00 începem experiența.

Pe parcursul zilei vei primi sprijinul meu și al grupului cu intenția de a trăi bucuria, armonia, pacea pe care regăsirea de sine ți le poate dărui.

Vei lua apoi cu tine tot ce ai trăit pentru a-ți îmbogăți experiența vieții din fiecare zi.

Îți mulțumesc pentru că-ți faci cadou această întâlnire cu propria ființă!